Bestellen & betalen

BESTELLEN & BETALEN

 

 

Hoe kan ik mijn bestelling plaatsen?

In de shop kun je jouw tafel samenstellen door de verschillende stappen te doorlopen en jouw wensen aan te geven. Denk hierbij aan de vorm, de afmetingen, de randafwerking en de toplaag. Ook kun je de gewenste tafelpoot kiezen. Zodra je klikt op 'toevoegen aan winkelwagen' kun je vervolgens jouw bestelling afronden door te betalen via de diverse betaalmogelijkheden. Je ontvangt daarna een ontvangstbevestiging van ons. Wij zullen contact met je opnemen om een bezorgmoment af te stemmen.

 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt de volgende betaalmogelijkheden gebruiken bij ons: iDeal, Creditcard, Apple Pay, Shop Pay, Google Pay, Bancontact, KBC/CBC en Belfius. Het is daarnaast ook mogelijk om een aanbetaling van 50% te doen. Vraag naar de mogelijkheden via info@tablesbytim.nl of via +31 (0)73 220 22 98.

 

Kan ik mijn bestelling nog veranderen?

Zit er een fout in je adresgegevens of heb je een verkeerde maat besteld? Geen zorgen! Kan gebeuren. Bel of mail ons binnen 24 uur na het plaatsen van je bestelling. Dan gaan wij meteen aan de slag om je bestelling aan te passen. Wij zijn bereikbaar via info@tablesbytim.nl of via +31 (0)73 220 22 98.

 

Leveren jullie ook maatwerk?

Jazeker! We gaan van een aantal basismaten uit, maar er zijn zeker mogelijkheden om zaken aan te passen naar jouw wensen. Om te ontdekken wat het beste bij je past en wat er mogelijk is, kun je het beste contact met ons opnemen.