Garantie & reparatie

GARANTIE & REPARATIE

 


Onze producten zijn met aandacht gemaakt door onze meubelmakers. We leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten die door en door getest zijn door onszelf en onze gebruikers. Het design en de materialen zijn Dutch Design en eigen productie. Rechtstreeks vanuit de fabriek naar jouw woning. Zonder tussenkomst van handelaren, importeurs, wederverkopers of winkels. Daardoor zijn we in staat om een hoogwaardig, degelijk en mooi product te leveren tegen een betaalbare prijs.

We leveren een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je onverhoopt ontevreden zijn, neem dan contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing.

 

Artikel defect ontvangen

Is het artikel defect bezorgd of kapot gegaan binnen de zichttermijn van 14 dagen, meld je klacht dan binnen deze periode. Wij repareren het zo snel mogelijk of ruilen het meubel om. Neem hiervoor contact met ons op via info@tablesbytim.nl of via +31 (0)73 220 22 98.

 

Wat is de garantietermijn van de Tables by TIM producten?

Voor onze Tables by TIM meubelen geldt een standaard garantietermijn van 1 jaar. Wij geven garantie op de tafelpoten, de constructie tussen de tafel en de tafelpoten, de verlijming van de toplaag en het multiplex. Bij normaal gebruik zal je vele jaren plezier hebben van je tafel.

 

Geen garantie op krassen in de toplaag

Gezien het gaat om een egale kleur toplaag, willen wij je erop wijzen dat een kras snel zichtbaar is in de toplaag, meer hierover kun je lezen op onze pagina onderhoud. De krassen kun je (deels) herstellen met de tips die wij geven in de onderhoudsinstructie. Wij geven geen garantie op krassen in de toplaag.