Schijndel

28-32 uur

mbo 4/ hbo

Op zoek naar een veelzijdige, creatieve marketing / e-commerce stage in de interieurbranche?

Als jij  graag bezig met content creatie en je het leuk vindt om klanten zowel online als offline helpen, please keep reading! Bij deze stage draai je volledig mee in het e-commerce team waar ruimte is om te leren én waar veel vrijheid is voor ideeën en creativiteit.

Tables by TIM is een consumentenmerk in de woonbranche. We produceren en verkopen unieke design tafels met ons merk Tables by TIM. Zowel in onze webshop als in onze fysieke showroom helpen we klanten bij het samenstellen van hun ideale designtafel!

Hoe ziet jouw toekomstige stage- dag er uit?
Jouw dag als stagiair(e) online marketing / E-commerce staat in het teken van klantcontact en de online zichtbaarheid van onze merken. Met jouw klantgerichte mindset trek jij graag alles uit de kast om klanten zo volledig mogelijk te informeren én inspireren. Of dat nu is via de telefoon, via DM, per e-mail, online via socials of offline in onze unieke showroom.

Tijdens jouw stage heb je een uiteenlopend takenpakket waardoor de dagen voorbij vliegen. Zo beantwoord je het ene moment een specifieke klantvraag. Het andere moment zet je bestellingen door naar onze productie. En de rest van de dag ondersteun je online bij het posten van content voor nieuwsbrieven, blogs en social media content in samenwerking met Team Marketing. Heb je creatieve ideeën voor het maken van reels of stories?  We vinden het leuk als je initiatief toont en mee wilt bouwen aan onze merken. Daarnaast help je mee om de webshop up-to-date te houden én spring je af en toe bij in de showroom, waar onze klanten de meubels in real life kunnen ervaren.  Jouw veelzijdige stage is voor ons geslaagd als jij met bakkenvol energie thuis komt. Onder andere door de gezelligheid van het team, maar ook doordat je bijdraagt aan het bouwen aan onze merken.

Je vrienden en familie zouden jou omschrijven als iemand die ijverig en sociaal is, een tikkeltje verslaafd aan social media en oog hebt voor detail. Zien we jou op een kennismakingsgesprek om meer over jou te horen? Solliciteer nu voor deze leuke meeloopstage. 

WAT GA JE DOEN?

 • Opstellen van nieuwsbrieven;
 • Klaarzetten van afbeeldingen van acties;
 • Nieuwe artikelen toevoegen aan de webshop en onderhoud;
 • Contentcreatie en plaatsen van social media posts
 • Blogartikelen schrijven;
 • SEO optimalisatie van online content;
 • Ondersteunen bij webshop onderhoud en analyses;
 • Beantwoorden van chat, telefoon en e-mail;
 • Creatief meedenken voor contencreatie;
 • Schakelen met marketing over acties en campagnes;
 • En nog veel meer..

Jij:

/ bent op zoek naar een gave hbo stage in de richting van communicatie of digitale media
/ gelooft in de kracht van social media en vindt content ontzettend interessant
/ staat bekend om je communicatieskills en denkt vanuit het perspectief van de doelgroep
/ bent niet bang om vragen te stellen en initiatief te tonen
/ hebt affiniteit met interieur

Wij bieden:

/ Een uitstekende stagevergoeding van € 300,-
/ Netto reiskostenvergoeding;
/ Goede stagevoorwaarden met uitzicht op eventueel je eerste contract
/ Een daadkrachtig jong team met oog voor resultaat, dat staat te springen om jouw schrijftalent
/ Een leerzame stageomgeving met vakkundige begeleiding
/ Gratis vers fruit en korting op sportabonnement
/ Gezellige bedrijfsuitjes en momenten om samen successen te vieren

In 4 stappen naar jouw droombaan

 • 01 Soliciteer nu

  Solliciteer door je CV en motiviatiebrief te versturen naar info@tablesybtim.nl Leuke vacature gezien? Solliciteer door je CV en motiviatiebrief te versturen naar info@tablesybtim.nl

 • 02 Duimen maar

  Als wij raakvlakken zien met jouw CV en de functie, nodigen we je uit voor een eerste kennismaking. We reageren uiterlijk binnen 14 dagen.

 • 03 Kom kennismaken

  Onder het genot van een kopje koffie of thee kennismaken: vinden we leuk! Laten we je ook direct onze unieke showroom zien. Na een eerste enthousiaste kennismaking, volgt eventueel een tweede, afhankelijk van de functie waarop je solliciteert.

 • 04 Contract tekenen

  Contract tekenen en jouw nieuwe job heb je in the pocket! Binnenkort maak je deel uit van onze team en kunnen we niet wachten om samen te bouwen aan ons prachtige merk.