Arpa Fenix

Nieuw! 6 Arpa Fenix kleuren

op
Nieuw! 6 Arpa Fenix kleuren

Nieuwe Arpa Fenix kleuren

Hoe zijn onze nieuwe parels te combineren?

We hebben nieuwe arpa fenix kleuren beschikbaar! We zullen ze aan je voorstellen en laten zien hoe deze kleur tafelbladen het beste tot zijn recht komen. Ben jij benieuwd naar het gevarieerde aanbod? Lees dan vooral verder. 

De nieuwe kleuren zijn ook te bewonderen in de showroom! Ben jij benieuwd? Kom dan snel eens langs! In de showroom laten onze stylisten graag zien welke stofkleuren en RAL-poten mooi zijn bij jouw favoriete kleur. De nieuwe kleuren thuis ervaren? Dat kan! Vraag ze nu aan via onderstaande button. 

Verde kitami 

Licht & Fris 


De roots van Verde Kitami ligt in Kitami, Japan, gekenmerkt door de natuur. Deze Arpa Fenix kleur bestaat uit grijs en groen en is om die reden goed te combineren met grijstinten, wittinten en natuurlijke materialen. Denk hierbij aan massief hout en marmer. Ga bijvoorbeeld voor een hout of pvc vloer, met een marmer keukenblad en een neutrale frisse grijs- of wittint op de muur. Daarnaast maak je de setting compleet door te gaan voor matchende stoelen en tafelpoot. Hiervoor raden we een zelfde tint stoel aan, waardoor de aandacht bij de tafel en stoelen blijft, en de omgeving de basis vormt van het interieur. Bij Tables by Tim zijn we fan van de RAL-tafelpoten, voor de Verde Kitami raden wij je RAL 7033 aan. 

Giallo Evora 

Vrolijk & warm

De prachtige Giallo Evora kleur wordt geïntroduceerd met inspiratie uit Evora, Portugal. De kleur past goed thuis in een geel-bruin palet, en vind de oorsprong in zandkleur. De Giallo Evora is een opvallende kleur van zichzelf en is als een zonnetje in huis. Werk daarom met neutrale kleuren in de omgeving, denk hierbij aan zwart, wit of taupe. Waarbij taupe onze voorkeur heeft, dit trekt de warmte van de kleur door in de gehele eetkamersetting! Door te spelen met omgevingskleuren kan je verschillende sferen aan de eetkamersetting toeschrijven. Zo zorgt zwart of donkere tinten voor een strakke en stoere uitstraling, hout voor een rustige en warme uitstraling richting retero en botanisch met wat toevoeging van planten, en wit elementen voor een Scandinavische uitstraling. 

Rosso Namib

Karakteristiek en krachtig

Rosso Namib stamt af van de woestijnen in Namibië. Misschien herken je zelfs wel de kleur van bakstenen erin. Ondanks het een uitgesproken kleur is, valt zij goed te combineren met vele andere kleuren. Onze favoriet is om de kleur ton sur ton te stijlen met de rest van het interieur. Denk hierbij aan andere roodtinten, maar ook aan roestachtige kleuren of rose elementen. Door ton sur ton creëer je een geheel van een warme en sfeervolle oase. Een tafelpoot in dezelfde kleur helpt daar zeker aan mee, hiervoor raden we RAL 2013 of RAL 3016 aan. Mocht je het gaan combineren met verschillende materialen zoals hout dan zal er een wat klassiekere setting worden gecreëerd, zwart staal daarentegen zorgt voor een landelijke en robuustere uitstraling.

Blu Shaba 

Kalmte & Klasse

Blu Shaba is een mix tussen groen en blauw, gebaseerd op de chrysocolla edelsteen uit Congo. Blu Shaba kan je combineren met basiskleuren, maar ook juist met geel, bruin of roze. De Blu Shaba maak je af met een "touch of gold". De kleur in combinatie met goud geeft een stijlvolle en chique uitstraling. Voeg je hier wat zwarte elementen aan toe, behoud je de chique stijl en wordt het ook wat stoerder tegelijkertijd. Een voorkeur voor de mannen onder ons! Wanneer je het combineert met grijze tinten en massief hout, zal je een industriële look creëren. Hierbij zou je voor wat roestachtige accessoires kunnen kiezen. Daarvoor zal je misschien kiezen voor een “noble bronze” tafelpoot. Daarentegen kan je ook kiezen voor een volledig licht interieur, waardoor de tafel in contrast zal zijn en extra opvalt. 

Vialo Orissa

Diepte

Vialo Orissa is afgeleid aan de aubergine achtigekleur uit India. Vialo Orissa is dan ook een donkerpaarse tint. De kleur is een statement op zich, daarom adviseren we om verder met rustige en lichte kleuren in het interieur te werken. Ook hout werkt goed als tegenspeler, hierdoor kan een retro klassieke uitstraling worden gemaakt. Om de bijzondere kleur door te trekken in het interieur, zou je kunnen gaan voor een wandkleed met bloemen. Bloemen halen de donkere Vialo Orissa kleur om hoog, en zorgen voor wat vrolijks in de eetkamersetting. 

Grigio Aragona

Tijdloos & Elegant

De laatste nieuwe arpa fenix kleur heeft zijn afkomst van de moddervulkanen in Sicillië te danken. Grigio Aragona is een mix tussen grijs en bruin, waardoor het een warme tint wordt in plaats van kil. Deze Arpa Fenix kleur is te combineren in ieder interieur vanwege haar tijdloze en elegante uitstraling. De manier hoe je de tafel combineert zal de setting een bepaalde stijl geven. Vaak wordt de Grigio Aragona gekozen in industriële of landelijke interieurs. In combinatie met aardetinten in het bijzonder groen, waarbij onze voorkeur licht voor olijfgroen. Daarbij worden vaak materialen zoals leer, staal en hout gekozen. Ga jij voor stoer? Kies dan een betonlook vloer onder de tafel. Mocht je toch vallen voor de warmte van de tafel is het mooi te combineren met een houten vloer en een vloerkleed. 

Dit artikel is geschreven door:

Sterre