Tafel op maat voor jouw klant

Stel de eettafel of eetkamerbank volledig zelf samen in onze 3D configurator. Van vorm, kleur, afmeting tot aan de poten. Zo is er voor elk interieur een passende combinatie te maken voor jouw advies.

Ga naar onze configurator

Van advies naar levering in 4 stappen

 • 01 Stel de tafel samen voor je advies

  Creëer online een unieke tafel of eetbank voor jouw klant. Hiervoor is onze 3D configurator ideaal. Je kan je samenstelling direct zien en zelfs met augmented reality al in de woonkamer van de klant zetten.

 • 02 Gratis kleurstalen of showroom bezoek

  Bestel gratis samples en check of de kleur een perfecte match is bij de andere gekozen kleuren en materialen. Of laat de klant zelf een bezoekje brengen aan één van onze showrooms.

 • 03 Bestelling wordt geplaatst

  Na het zien van de kleurstalen of een bezoek aan de showroom zijn de klanten helemaal enthousiast. Als ze een bestelling plaatsen, is het belangrijk dat ze daarbij jouw naam noemen.

 • 04 Levering bij de klant

  De tafel word afgeleverd en gemonteerd bij de klant. De Tables by TIM tafel staat natuurlijk prachtig in het interieur van de klant! Deel vooral het eindresultaat met ons, daar worden we blij van!

Voordelen voor een interieurprofessional

 • Gratis kleurstalen

  Je kunt bij ons gratis kleurstalen aanvragen zodat jij je klant goed kunt adviseren over de mogelijke kleurencombinaties.

 • Uitgebreide productinformatie

  Nadat je je hebt aangemeld ontvang je van ons een uitgebreid pakket met informatie over onze producten en werkwijze.

Meld je aan als interieurprofessional

Wij werken graag samen met interieurprofessionals! Wil je meer weten over een eventuele samenwerking? Vul het formulier in en dan sturen we je meer informatie toe.

+31 (0)73 220 22 98

info@tablesbytim.nl


Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag - vrijdag van 10:00 - 17:00 uur.