OVER ONS

AangenaamWIJ ZIJN TIM

Leuk dat je ons wilt leren kennen, we zijn namelijk geen doorsnee woonwinkel of interieurconcept. TIM is heel simpel een afkorting voor timmer, de productie-afdeling van de Tausch Group waar Tables by TIM onderdeel van is. Toen in 2020 de business volledig stil viel door corona, konden wij als creatieve ondernemers niet stil blijven zitten. Onder collega’s borrelde het van de ideeën om nieuwe merken op te zetten waarin onze kennis van design samen kwam met ons technisch vakmanschap in houtbewerking. Het resultaat is een gedegen woonmerk met kwalitatieve en doordachte designtafels onder de naam Tables by TIM.

TIM’s concept
Tables by TIM is een single-product-concept waarbij we mensen helpen bij het samenstellen van hun unieke eetkamersetting. Onze ervaren designers denken na over hippe kleuren, bladen- en potencollecties van hoogwaardige duurzame materialen. Ons productieteam zorgt voor een kwalitatief product met de juiste bewerking en aandacht voordat deze een plek krijgt in jouw interieur. Vanuit een duurzame gedachte hanteren we een make-to-order productiestrategie, dat wil zeggen geen uitgebreide collecties op voorraad, maar we produceren jouw unieke tafel op bestelling. Gewoon in Nederland zodat we onze ecologische voetafdruk laag houden.

TIM’s succesverhaal
Wat begon als een start-up is uitgegroeid tot een groot en succesvolle scale-up. Zo groot dat we binnen het eerste jaar de eerste showroom ontgroeid waren! En waarom zouden we niet zelf een verbeterde en grotere showroom ontwerpen én bouwen? Zo gezegd, zo gedaan dankzij onze aanpakkers van timmermannen en interieur designers. Inmiddels heeft Tables by TIM ook een prachtige selectie aan eetkamerstoelen die complementair zijn aan de design tafels. Ook weer naar wens samen te stellen passend bij jouw persoonlijke stijl of smaak. We zetten onze snelle groei voort met ons enthousiaste team aan professionals en zijn pas tevreden als jij 100% tevreden bent.