Unieke, inspirerende showroom

Gratis kleurstalen

Nederlandse productie

Wij zijn Tables by TIM  

We begrijpen dat een tafel meer is dan alleen een functioneel meubel, je brengt er tenslotte uren door om aan te dineren, borrelen en ontbijten. Jouw eethoek is het middelpunt van gezelligheid, gesprekken en samenzijn. Bij Tables by TIM kun je terecht voor stijlvolle tafels met een persoonlijke touch. Jouw tafel moet een weerspiegeling zijn van jouw unieke smaak en interieur. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden om jouw tafel helemaal zelf samen te stellen. De trendy kleuren, bladen- en potencollecties van hoogwaardige materialen regelen wij. En de rest? Dat bepaal jij!  

Onze ervaren stylisten helpen je bij het samenstellen van een unieke eetkamersetting. Zo ben je verzekerd van de mooiste kleurencombinatie die matcht met de rest van jouw interieur. Daarnaast verkopen we ook eetkamerstoelen, naar wens samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke stijl.

Bekijk de collectie

Duurzame werkwijze  

Vanuit een duurzame gedachte hanteren we een make-to-order productiestrategie, dat wil zeggen geen uitgebreide collecties op voorraad, maar we produceren jouw unieke tafel op bestelling. Gewoon in Nederland zodat we onze ecologische voetafdruk laag houden. Bij Tables by TIM ben je verzekerd een stijlvol design én topkwaliteit.  We streven naar de beste kwaliteit zodat jouw tafel lang meegaat: dat vinden we wel zo duurzaam.  

Afvalhout krijgt bij Tables by TIM een nieuw leven door ze te transformeren tot kleurstalen die gratis te bestellen zijn. Op deze manier kun je verschillende kleuropties thuis ervaren om de perfecte keuze te maken.  

Unieke, inspirerende showroom

Gratis kleurstalen

Nederlandse productie

Join the movement #tablesbytim