VOORWAARDEN

Actievoorwaarden lopende acties: 

 • Je kunt maximaal 1 kortingscode per bestelling gebruiken
 • Per adres kun je eenmalig gebruik maken van een kortingscode
 • Bij een % korting op de bestelling geldt een minimaal bestelbedrag van €500,-.
 • Kortingen gelden niet op Jesperhome stoelen en showroommodellen. 

Tables by TIM is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Dit lidmaatschap geeft jou drie garanties voor een aankoop bij ons:

 1. Sinds 01-10-2023 krijg je 2 jaar volledige garantie op je aankoop.
 2. Een aanbetalingsgarantie; je aanbetaling is gegarandeerd.
 3. Onpartijdige klachtafhandeling; je kunt je klacht altijd voorleggen aan de onafhankelijke Geschillencommissie / Stichting UitgesprokenZaak.nl.

Naast de drie garanties hanteren wij de algemene CBW voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Hierin zijn regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, transport en garantie.

De CBW hanteert verschillende algemene voorwaarden per periode. De geldende algemene voorwaarden is dus afhankelijk van de periode waarin jouw aankoop is gedaan.

Lees de geldige algemene voorwaarden voor aankopen vanaf 01-11-2022

Heb jij een aankoop bij ons gedaan vóórdat wij lid waren van het CBW? Dan gelden deze algemene voorwaarden.

Aanvulling op voorwaarden
Er kan een afwijking in de maat van een tafel zitten van maximaal 30 mm in de lengte. Bij Tables by TIM wordt bij de tafelbladen gewerkt met hout als basisproduct. Dit zijn natuurproducten waardoor er met diverse zaken rekening gehouden moet worden. Een klacht is niet gegrond bij een berken multiplex tafel in het bijzonder:

 1. Oneffenheden in rand van berken multiplex in verband met noesten;
 2. Bij strijklicht op een berken multiplex tafelblad kunnen er vegen in het HPL zichtbaar worden, dit hoort bij de eigenschap van dit hout, deze vegen kunnen zichtbaar én voelbaar zijn;
 3. Wij streven er uiteraard naar dat de tafel recht is, maar wij werken met natuurproducten waardoor wij dit niet kunnen garanderen dat jouw tafel 100% recht zal zijn.

Bij een eikenhouten tafel is een klacht niet gegrond bij de volgende punten:

 1. Noesten in de vleug van het eikenhouten fineer;
 2. Werking van eikenhout bij temperatuurverschillen in de ruimte
 3. Wij streven er uiteraard naar dat de tafel recht is, maar wij werken met natuurproducten waardoor wij dit niet kunnen garanderen dat jouw tafel 100% recht zal zijn.
 4. De kleur van het eiken kan afwijken ten opzichte van het sample wat je van ons ontvangt. Het blijft een natuurproduct en de kleuren + structuur van de samples zijn onder voorbehoud.

Inkoopvoorwaarden
Download hier onze inkoopvoorwaarden.