BEZORGEN & MONTAGE

 


Zodra je een bestelling bij ons hebt geplaatst, ontvang je een ontvangstbevestiging van ons in je mailbox. We proberen binnen enkele werkdagen je te informeren over de productie en verwachte levertijd. Dan weet je ook direct wanneer je de bestelling kunt verwachten.

 

Wat is de levertijd?

Nadat jij de bestelling definitief hebt geplaatst en de betaling is afgerond gaan onze TIMmermannen aan de slag. Je kunt jouw tafel binnen ca. 8-12 weken verwachten.

 

Wat zijn de bezorgkosten?

Wij leveren en monteren je nieuwe tafel GRATIS op de plek waar jij het wenst, op de begane grond, zowel binnen Nederland als België met uitzondering van de waddeneilanden.

Transport naar een hogere verdieping van de tafels is mogelijk, neem hierover contact met ons op via info@tablesbytim.nl of via +31 (0)73 220 22 98.

Wij komen jouw meubel bezorgen met een grote vrachtwagen, dus het zou fijn zijn als deze voor de deur kan parkeren. Twijfel je? Neem dan even contact met ons op.

 

Monteren jullie de tafels?

De bezorging van de tafel is inclusief montage. 

 

Zijn er hygiënische maatregelen rondom de bezorging?

Ja. Wij houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. Zo houden we 1,5 meter afstand en zetten onze bezorgers na uw akkoord het krabbeltje zelf bij aflevering.