Knippatronen

Knippatronen

op
Knippatronen
Het perfecte formaat voor jouw tafel.

Het kiezen van je formaat tafel kan best lastig zijn, dat snappen we! Want hoeveel ruimte gaat de tafel precies in beslag nemen? 

Waar moet je op letten bij het kiezen van een formaat tafel? Ga je juist voor een smalle tafel of voor een brede?  
Lees vooral verder als je: 

01. er niet uit komt welk formaat tafel je het beste kunt kiezen voor jouw interieur

02. op zoek bent naar een grote designtafel die je zelf samen kunt stellen 

03. wilt zien hoeveel ruimte jouw samengestelde tafel gaat innemen in jouw woonkamer

HANDIGE TOOL

We hebben een handige tool voor je als je wilt zien hoeveel ruimte en bepaald formaat tafel precies in beslag gaat nemen in jouw interieur. Super gemakkelijk met de Tables by TIM knippatronen. Op deze papieren mal zijn verschillende lengtes én breedtes van de gewenste tafelvorm geïllustreerd. Knip de mogelijke groottes uit en leg de op de plek waar je tafel wilt gaan plaatsen. Om een nóg beter beeld te krijgen van de grootte van het blad, adviseren we de uitgeknipte tafel op tafelhoogte te leggen. Leg hem bijvoorbeeld op de huidige tafel of op een paar krukjes.

WIST JE DAT? 

Onze tafels te verkrijgen zijn met organisch, rechthoekig,ovaal, plat ovaal, deens ovaal en rond tafelblad? Voor ieder interieur een gaaf design! En het fijne aan onze tafelbladen is dat je ze zo groot kunt maken zoals je zelf wilt. Dus heb je een groot gezin? Of vaak veel visite aan tafel? Kies dan voor een tafelgrootte van 2,80 of zelf 3 meter.TOCH LIEVER IN HET ECHT BEKIJKEN? 

Als je een betere feeling wilt krijgen, hoe onze eettafels er in het echt uit zien. Zowel de grootte, het materiaal, de randafwerking en niet algeheel onbelangrijk de kleuren. Kom dan eens langs in de showroom, weh ebben hier heel wat verschillende tafelgroottes staan, zodat je een inschatting kan maken wat dit voor jouw zal betekenen. Daarnaast staan onze collega's in de showroom paraat om mee te kijken en jou te adviseren tot de best passende eettafel.


Dit artikel is geschreven door:

Melanie