Eetkamerbankjes

Ontdek onze nieuwste eetbankjes

op
Ontdek onze nieuwste eetbankjes

Alles over onze nieuwste eetbankjes

Matchen met verschillende stijlen:

Onze nieuwe eetbankjes zijn veelzijdig en kunnen naadloos worden gecombineerd met diverse interieurstijlen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over meubels die niet bij elkaar passen. Bovendien kun je ze uitstekend afstemmen met onze eetkamertafels. 

Samenstellen naar jouw smaak:

Je kunt de eetbankjes aanpassen in de vormen van Olaf, Levi en Fenna, zodat ze perfect bij jouw persoonlijke voorkeur passen.

Verkrijgbaar in diverse kleuren eikenhout en Arpa Fenix:

De eetbankjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren eikenhout en Arpa Fenix, waardoor je ze perfect kunt afstemmen op de rest van je huis.

Voordelen van Eikenhout en Arpa Fenix:

Eikenhout

  • De eikenhouten eetbankjes hebben een rustige tekening van het eikenfineer met aan de zijkant een mooi geslaagde tekening.
  • Eikenhout is een hoogwaardig hardhout met uitstekende stevigheid. De eetbankjes zijn verkrijgbaar in naturel eiken, zwart of notenlook.
  • Onderhoud is eenvoudig met warm water en eventueel mild reinigingsmiddel.
  • Gevoelig voor krassen: eikenhout, hoe prachtig ook, kan gevoelig zijn voor krassen. Dit kan veroorzaakt worden door ritsen, knopen en andere scherpe voorwerpen. Dit maakt het belangrijk om te overwegen dat Arpa Fenix een veiligere keuze kan zijn in huizen met kinderen. Arpa Fenix is niet alleen krasbestendiger, maar biedt ook gemoedsrust voor ouders, zodat kinderen vrij kunnen spelen zonder zich zorgen te maken over beschadigingen aan het meubilair.

Arpa Fenix

  • De Arpa Fenix eetbankjes hebben een extreem matte en gladde uitstraling, zonder storende reflecties.
  • Het materiaal is waterafstotend en bestand tegen krassen.
  • Reinigen kan gemakkelijk met warm water of een mild reinigingsmiddel.
  • Arpa Fenix is krasbestendig. Extra fijn in huis met kinderen die vrij kunnen spelen zonder dat ouders zich zorgen hoeven te maken over beschadigingen aan het meubilair.

Extra comfort met verschillende kussens:

Onze eetbankjes kunnen worden voorzien van een assortiment aan diverse kussens voor extra comfort.

Stylingtips:

Naast het gebruik van kussens zijn er talloze manieren om de eetbankjes te stylen. Overweeg bijvoorbeeld het toevoegen van een stijlvol kleedje of het plaatsen van een interessant boek erop.

Bovendien kun je deze eetbankjes creatief inzetten door er een in de hal te plaatsen, waardoor het handig wordt om je schoenen aan te trekken.

Stel jouw unieke eetbankjes vandaag nog samen.