Tafelpoot

Nieuw: Metallic tafelpoten

Nieuw: Metallic tafelpoten

Zo geef jij jouw tafel een unieke touch met metallic tafelpoten

Wij houden ervan om nét wat anders te zijn en bieden je graag unieke, stijlvolle keuze mogelijkheden om jouw droomtafel samen te kunnen stellen. Met trots presenteren we van onze nieuwe aanwinst: metallic tafelpoten.

 • Waarom kies je voor een metallic tafelpoot?

  Met keuze uit meer dan 15 metallic kleuren heb je genoeg keuze om jouw droomtafel die luxe touch te geven. Niet alleen metallic tafelpoten, ook tafelpoten met een structuur, subtiele glitter en een patroon vallen onder deze collectie. Wij zijn dol op de nieuwe kleuren en laten je graag de mogelijkheden zien. 

 • Ben je benieuwd wat je met de metallic kleuren kan? Onderstaand lees je een aantal styling tips.

 • TIP 01.

  Heb je een keuken met gouden, koperen, rose of brons tinten? Zoals bijvoorbeeld je kraan, keuken(greepjes) of andere items? In de nieuwe collectie hebben we gtinten zoals goud, brons en rosé om terug te laten keren in je tafelpoot. Zo match je de eethoek met de rest van je interieur. 
  Dit brengt rust en eenheid. 

 • TIP 02.

  Heb je een Jesper Home eetkamerstoel met een onderstel in het goud of rose? Stem je tafelpoot perfect af met de juiste match door de tafelpoot en stoelpoot dezelfde tint te laten hebben om rust te brengen in je eethoek. Kies je juist voor contrast? Dat kan je eethoek een spannender geheel geven. 

 • TIP 03.

  Kies voor matt of structuur. Naast subtiele, kleine glitters zijn er ook matte varianten en specials met een 'bobbelige' structuur. Zo geef je jouw eettafel die luxe touch die je jouw interieur wilt geven.

 • TIP 04.

  Ga voor een opvallende kleur zoals licht roze metallic. Samen met de topbladen kun je stijlvolle kleurencombinaties maken. Zelf vinden we het fantastisch om bijvoorbeeld een neutrale kleur zoals Beige Arizona of Beige Luxor te combineren met een opvallende kleur metallic. Zo maak je een neutrale kleur tafelblad net wat unieker.

 • TIP 05.

  Kies een stijl die bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor industrieel met een antraciet metallic poot of voor romantisch met een pastel metallic tint. Je kunt alle kanten op met de nieuwe metallic tafelpoten!

Wil je de metallic kleuren in het echt bewonderen?

Je bent van harte welkom in onze showroom. Onze adviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw droomtafel.

Laat je inspireren

Hulp nodig bij het samenstellen van de perfecte match?

In de showroom helpen we je graag om samen tot de perfecte match te komen! In onze showroom kun je in alle rust inspiratie op doen voor het samenstellen van jouw unieke tafel. Onze interieurstylisten nemen samen met jou de tijd om de perfecte kleurencombinatie te creëren die past bij jouw interieur.  Maak nu een afspraak voor persoonlijke aandacht bij het samenstellen van jouw unieke tafel. Liever spontaan binnenwandelen? We zien je graag in onze showroom! 

Bezoek onze showroom