Tafelstyling

Tip van de Styliste - herfst styling

op
Tip van de Styliste - herfst styling

De leukste herfstcombinatie en stylingtips

De herfst is begonnen! Het wordt weer kouder en regenachtiger. En dát betekent dat we weer gezellig knus urenlang gaan tafelen met vrienden en familie. Geen straf als je het ons vraagt! Tijd om na te gaan denken over hoe je het extra gezellig in huis kunt maken door je tafel te stylen. Als een mooi gedekte tafel je als muziek in de oren klinkt, inspireren we je graag over het aankleden van jouw eetkamertafel in herfst stijl. Dus heb jij binnenkort een etentje en wil je jouw gasten verrassen met een mooi gedekte tafel?

Hierbij de tips die wij graag toepassen voor een sfeervolle, feestelijke tafel!

 

 

Deze herfst kies ik voor Arpa Fenix in de kleur Cacao Orinoco. Een warme bruintint die prachtig past bij de Tuscan Terra stof van de Jesper Home stoelen. Door gebruik te maken van brushed rosé stoelpoten til je je eetkamersetting meteen naar een hoger niveau. De geweven stof van de stoelbekleding geeft een prachtig contrast met het matte en gladde oppervlak van de tafel. Contrast is key als het gaat om de ideale samenstelling van jouw eetkamer-setting, hiermee creëer je direct een eye-catcher.

Ik heb gekozen voor het model Yanai van de Jesper Home collectie. Jesper Home staat bekend om haar prachtige designs en fijne materialen. Deze ruime collectie aan comfortabele zitmeubelen en ze hebben allemaal één ding gemeen: heerlijk zitgenot voor elk moment van de dag. Ik ontbijt en lunch graag in mijn eetkamerhoek, maar ook voor uren tafelen met vrienden en familie tijdens een diner of borrel ben ik zeker in door het fijne zitgenot. Door de strakke lijnen in de rug, gecombineerd met de ronde lijnen in de inkeping zorgt dit model voor een licht en elegant design.

Om het plaatje helemaal compleet te maken kies ik voor tafelpoten die gespoten zijn de RAL kleur 8016. Dit geeft nét even een extra touch aan je setting.

Tot slot nog een aantal styling-tips om de eethoek nog gezelliger te maken: 

\ Style je tafel met mooie kaarsen en een lekker (kook)boek.
\ Heb je gave koffiekopjes in huis? Waarom zou je deze in de kast zetten? Zet je ooiste exemplaren op een mooi dienblad op je tafel!
\ Kies bloemen die passen bij het seizoen én je interieur en zet ze in een mooie bijpassende vaas.

Ik word spontaan vrolijk als mijn eetkamersetting er tot in de puntjes verzorgd uit ziet! Ga jij ook aan de slag?

 

Dit artikel is geschreven door:

 

Madelon