Tafelvorm

Welke tafelvorm kies jij?

Welke tafelvorm kies jij?

  • In dit blog gaan wij alle tafelvormen in ons assortiment onder elkaar zetten, met als doel jou een duidelijk beeld te geven van de verschillende beschikbare opties.  Wij hopen dat je daardoor met vertrouwen de perfecte tafelvorm voor jouw behoeften kunt kiezen. Onze missie is om je te helpen bij het maken van een weloverwogene beslissing bij het selecteren van de ideale tafelvorm voor jouw ruimte.

Jasper

Als je op zoek bent naar iets anders dan een standaard rechthoekige vorm, dan is deze tafel perfect voor jou. De Jasper is heel modern. Deze Deens ovale vorm zorgt voor een elegante en zachte uitstraling. Met een lengte variërend van 180 tot 300 cm.

Bekijk tafel Jasper

Fenna

Als je twijfelt tussen een ovale en rechthoekige tafel, dan is Fenna de ideale eettafel voor jou. Deze tafel combineert namelijk strakke lijnen met prachtige ronde vormen. Dit resulteert in een stijlvol en praktisch ontwerp. Met een lengte variërend van 180 tot 300 cm, is Fenna een fijne tafel die perfect is om uren aan te borrelen.

Bekijk tafel Fenna

Milan

Als je op zoek bent naar de perfecte ronde tafel, hoef je niet verder te zoeken. Deze designtafel kun ook volledig naar jouw wensen samenstellen: van toplaag tot randafwerking. De perfecte tafel voor een ruime eethoek. Met een diameter variërend van 100 tot 150 cm is Milan een gezellige en uitnodigende tafel!

Bekijk tafel Milan

Levi

Met Levi kies je voor een tijdloze klassieker in jouw interieur. Het stijlvolle ontwerp met een rechthoekig blad geeft jouw eettafel een strakke en eigentijdse uitstraling. Door te kiezen voor een uitdagende kleur is Levi niet saai. Levi is ook beschikbaar in lengtes van 180 tot 300 cm. 

Bekijk tafel Levi

Nora

Als je op zoek bent naar de perfecte balans tussen een strak interieur en prachtige ronde vormen, dan is Nora de ideale eettafel voor jou. Het ovale ontwerp geeft direct een aangename en hippe uitstraling aan jouw ruimte. Met lengtes variërend van 180 tot 300 cm is er voor elke ruimte een passend formaat.

Bekijk tafel Nora

Bobbi

De tafel Bobbi valt op door zijn vloeiende en golvend uiterlijk, wat uitstekend past bij de actuele trend van organische en zachte interieurs. Organische vormen zoals de Bobbi vormen een harmonieus geheel met zowel minimalistische als Scandinavische inrichtingen. Ook in interieurs met hoekige vormen en strakke lijnen komt de organische schoonheid van Bobbi volledig tot zijn recht.

Bekijk tafel Bobbi

Charlie

Ben jij op zoek naar een tafel die echt uniek is? Maak kennis met Charlie, de organisch vormgegeven tafel met zachte rondingen gecombineerd met rechte lijnen. Met een lengte die varieert van 180 tot 300 cm, is Charlie is volledig aanpasbaar aan iedere eetkamer.

Bekijk tafel Charlie

Olaf

Olaf is de perfecte samensmelting van vierkant en rond, met subtiele afgeronde hoeken die een uniek karakter geven. Deze vorm biedt voldoende ruimte en comfort voor iedereen aan tafel, waardoor hij perfect is voor grotere gezelschappen. Ondanks zijn ruime karakter behoudt de tafel zijn elegantie dankzij de zachte hoeken. Olaf biedt meer ruimte voor prachtige decoratie in vergelijking met een ronde tafel zoals Milan en Bobbi. Olaf is beschikbaar in een lengte van 180 tot 300 cm.

Bekijk tafel Olaf

Jimmy

Breng een unieke draai aan je eethoek met onze nieuwste vorm Jimmy. Deze vorm is een perfect alternatief voor een ronde tafel: voorzien van alle gemakken én een gezellige uitstraling. Met een lengte van 180 tot 300 cm is de Jimmy aanpasbaar aan iedere eetkamer.

Bekijk tafel Jimmy