✔ Stel je eigen tafel samen 

 Meer dan 200 kleuren 

 ✔ Gratis samplebox

De perfecte deens ovale tafel voor jou

Creëer nu jouw design tafel op maat met de Deens ovale vorm.

✔    Meer dan 15 kleuren tafelbladen
✔    3 kleuren eiken: noten, zwart, naturel
✔    Tafellengte tot maar liefst 300 cm lang
✔    Meer dan 200 RAL kleuren tafelpoten 
✔    Elegant Deens design

Zelf samenstellen

Hoe stel ik mijn tafel samen?

Zelf je tafel samenstellen en keuzestress? Op deze pagina lichten we de verschillende mogelijkheden toe, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Kom je er niet helemaal uit en heb je hulp nodig, neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via +31 (0)73 220 2298 en viainfo@tablesbytim.nl

✔ Stel je eigen tafel samen 

 Meer dan 200 kleuren 

 ✔ Gratis samplebox

01 VORM

Je begint met het kiezen van de vorm van je tafelblad. Maak kennis met onze modellen;

02 MATERIAAL

De tafelbladen zijn van 2 soorten basismateriaal gemaakt;

Berken Multiplex en Massief naturel eiken. Het naturel eiken spreekt voor zich en heeft die prachtige lichte houtnerf en natuurlijke look. Deze bladen worden afgelakt in naturel, zwart of noten. De multiplex bladen worden voorzien van een toplaag van Arpa of Arpa Fenix. De harde toplagen hebben een matte of extreem matte afwerking. Hierdoor blijft de kleur altijd hetzelfde omdat ze niet reflecteren. Er is keuze uit meer dan 25 verschillende kleuren toplagen.

Bestel gratis kleurstalen

03 KLEUR

Je bent aangekomen bij het kiezen van de kleur. Uit ervaringen weten we dat mensen dit een van de moeilijkste stappen vinden bij het samenstellen van hun tafel. Door de ontelbare aantal kleuren waarin de bladen en tafelpoten geleverd kunnen worden, zijn ontelbare combinaties mogelijk. Moeite met kiezen? Breng een bezoekje aan de showroom. We geven je graag kleuradvies.

04 AFMETING

Onze tafels kun je in lengte én breedte volledig zelf samenstellen.  Heel belangrijk bij de afmeting is het aantal stoelen wat je wilt aanschuiven. Heb je een tafel voor 6 personen nodig, of ben je met 8 of 10? Je wilt dat er altijd plek genoeg is, bekijk per vorm tafel de verhouding + het aantal stoelen aan de tafel. Vind je het lastig om de exacte maat te bepalen? We adviseren je om onze knippatronen te gebruiken!

Bestel knippatroon

05 AFWERKING

Geef je tafel een lekker randje. Een stoere rechte of een elegante verjongde rand. Bij iedere tafel heb je de keuze uit 4 soorten randafwerkingen. 

06 TAFELPOOT

De stijl van je tafel wordt ook bepaalt door het onderstel. Onze collectie tafelpoten bestaat uit 5 verschillende modellen: Recht, Plat gezet, conisch, Draadstaal en Vlinder. De tafelpoten worden gemaakt van staal en zijn standaard voorzien van een witte of zwarte poedercoating. Deze coating is echter in meer dan 200 RAL-kleuren leverbaar. Dus het mixen & matchen kan beginnen.  

  • Vlinderpoot

  • Conisch

  • Draadstaal

  • Plat gezet

  • Recht