Bussum

8-16 uur

mbo 4/ hbo

Ben jij van nature een retailliefhebber en zoek je naar een uitdagende(bij)baan?

Als interieur en meubels je aanspreken, dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken voor onze gloednieuwe showroom in Bussum.

Tables by TIM is een jong en snelgroeiend consumentenmerk in de woonbranche. Onze webshop en inspirerende showroom biedt klanten een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten, variërend van eettafels tot eetkamerstoelen. In onze inspirerende showroom sta jij klanten persoonlijk te woord en help je hen bij het samenstellen van hun eetkamersetting. Jij gaat na je werkdag tevreden naar huis als klanten ook tevreden zijn!

Jouw rol:

Als Showroommedewerker ben jij het eerste gezicht voor bezoekers van onze showroom. Je straalt spontaniteit en daadkracht uit, en je wordt blij van het bijstaan van klanten bij hun interieuraankopen. Jij bent het visitekaartje van onze merken en je bent er trots op om dit uit te dragen. In het weekend werken is voor jou geen probleem, en klantvriendelijkheid en service zijn voor jou meer dan alleen woorden. Interieuradvies geven aan klanten zie jij als een leuke uitdaging. Ieder interieur is anders, wat jouw nieuwe job zo leuk gaat maken!
Als jij jezelf hierin herkent, horen we graag van je!

Jij:

/ bent minimaal 18 jaar oud
/ bent minimaal één dag in het weekend beschikbaar
/ hebt retailervaring hebt vanuit een winkel of showroom
/ bent super klantgericht, spontaan en daadkrachtig bent
/ krijgt een kick van verkopen en tevreden klanten
/ hebt er geen probleem mee om te werken op feestdagen

Wij bieden:

/ goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder korting op een sportabonnement
/ een professionele, prettige en dynamische werkomgeving
/ veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid bij het invulling geven aan je rol
/ een laptop van de zaak
/ gezellige bedrijfsuitjes en momenten om samen successen te vieren

In 4 stappen naar jouw droombaan

 • 01 Soliciteer nu

  Solliciteer door je CV en motivatiebrief te versturen naar hr@tablesbytim.nl

 • 02 Duimen maar

  Als wij raakvlakken zien met jouw CV en de functie, nodigen we je uit voor een eerste kennismaking. We reageren uiterlijk binnen 14 dagen.

 • 03 Kom kennismaken

  Onder het genot van een kopje koffie of thee kennismaken: vinden we leuk! Laten we je ook direct onze unieke showroom zien. Na een eerste enthousiaste kennismaking, volgt eventueel een tweede, afhankelijk van de functie waarop je solliciteert.

 • 04 Contract tekenen

  Contract tekenen en jouw nieuwe job heb je in the pocket! Binnenkort maak je deel uit van onze team en kunnen we niet wachten om samen te bouwen aan ons prachtige merk.