Ga aan de slag met onze tafels!

We hebben een selectie van onze vormen tafels in SketchUp gezet zodat jij als interieurprofessional hiermee aan de slag kunt. Per vorm hebben we een apart document voor je gemaakt om het overzichtelijk te houden. Lees hieronder onze tips hoe je dit bestand het beste kunt gebruiken en ga ermee aan de slag!

 • 01 VORM

  / We hebben 9 vormen tafels. Per vorm tafel hebben we een apart bestand gemaakt in SketchUp.

  / Wil je de vorm verschalen tot een andere maat? Kies dan de maat die het dichtst in de buurt komt van de gewenste maat. Met andere woorden: verschaal zo min mogelijk.

 • 02 MATERIAAL

  / Onze tafels zijn verkrijgbaar in 3 verschillende materialen: Arpa, Arpa Fenix en massief eikenhout.

 • 03 KLEUR

  / De kleuren van de bladen hebben we al voor je aangemaakt. Gebruik het pipetje om deze te selecteren en op het blad te plaatsen.

 • 04 AFMETING

  / Alle maten staan in centimeters.

  / Bekijk onze configurator voor alle mogelijkheden m.b.t. de maat. Let op: het verschalen van de vorm is op eigen risico, hier kun je geen rechten aan ontlenen.

 • 05 RANDAFWERKING

  / De randafwerking in de render is standaard verjongd. Er zijn meerdere randafwerkingen mogelijk, maar die zijn niet opgenomen in SketchUp. Raadpleeg onze website en configurator voor alle mogelijkheden.

 • 06 TAFELPOOT

  / Onze tafelpoten bevestigen we aan de tafel met een T-frame, zie onderzijde van de tafel. Daarnaast heb je de mogelijkheid om deze op 2 posities te plaatsen. Wil je andere tafelpoten onder de tafel plaatsen? Plaats deze dan wel exact op het T-frame wat al is ingetekend.

  / De kleur van de tafelpoten kun je aanpassen naar zwart (RAL 9005) of wit (RAL 9010). Daarnaast zijn er zo'n 200 RAL-kleuren beschikbaar, dit zijn alle kleuren uit de RAL K5 Classic waaier. Ook zijn er nog meerdere metallic-kleuren beschikbaar, bezoek hiervoor één van onze showrooms.

Meer weten over samenwerkingen?

Download het via onderstaande button ons document met alle informatie en voorwaarden over samenwerken met ons. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op.

Download de brochure