Mix en match de tafel met de stoelen

Geef je eetkamer een make-over met de stijlvolle Jimmy eettafel in naturel, met elegante vlinderpoten. Ontdek de perfecte match met onze Felie eetkamerstoelen die mooi samengaan met de Jimmy. Laat je op onze inspiratiepagina verder inspireren door de meest betoverende combinaties.

Laat je inspireren

Breng vintage vibes tot leven met jouw eettafel.

Dit interieur is een visueel feest. De subtiele roze muur en de trendy lamp boven de Fenna-tafel maken deze eethoek tot een echte blikvanger. De eigenaar van dit prachtige interieur maakt de tafel compleet door op een speelse manier diverse stoelen in verschillende kleurtinten rond de tafel te plaatsen. De kobaltblauwe kruk past perfect bij de zachtroze muur. Het is duidelijk dat over elk detail is nagedacht: het kobaltblauw komt terug in de prachtige vaas op de tafel.

Ontdek meer inspiratie

Bestel gratis kleurstalen en maak kennis met onze materialen.

Bestel gratis kleurstalen

In 4 stappen naar jouw droom eettafel

 • 01 Zelf samenstellen

  Creëer jouw unieke tafel zelf online. Of bezoek onze showroom. 

 • 02 Gratis kleurstalen

  Bekijk onze kleuren thuis en bestel gratis samples.

 • 03 Bestellen

  Bestel jouw tafel online of bezoek onze showroom.

 • 04 Gratis bezorging

  Thuisbezorgd incl. montage

Geef je tafel flair met vrolijke kleuren.

Dit ontspannen interieur straalt een serene rust uit. De witte inbouwkast weerspiegelt in de bijpassende witte tafelpoot, waardoor subtiele details zorgen voor een harmonieus geheel. Het tafelblad in de kleur Beige Arizona is perfect te combineren met aardse tinten.

Ontdek meer inspiratie

Ontdek alle mogelijkheden