✔ Stel je eigen tafel samen 

 Meer dan 200 kleuren 

 ✔ Gratis samplebox

Stel je Arpa Fenix samen

Van Deens ovaal, rond, organisch tot rechthoekig. Elke vorm komt tot zijn recht met het innovatieve Arpa Fenix materiaal.  Dus ben jij op zoek naar een onderhoudsvriendelijke en moderne tafel die je volledig zelf kunt samenstellen? Kies dan voor de vele voordelen van Arpa Fenix; 

✔    Extreem mat en glad, kleur valt niet weg
✔    Eenvoudig in onderhoud
✔    Anti-vingerafdruk
✔    Verkrijgbaar in méér dan 15 kleuren!
✔    Waterafstotend en krasbestendig 

Zelf samenstellen

Laat je inspireren, meer dan 25.000 combinaties

✔ Stel je eigen tafel samen 

 Meer dan 200 kleuren 

 ✔ Gratis samplebox

Eetkamertafel

Ben je op zoek naar een nieuwe eetkamertafel? Bij Tables by TIM stel jij zelf je unieke tafel samen die matcht met de rest van jouw interieur. Jij bepaalt namelijk hoe jouw eyecatcher er uit komt te zien: van materiaal, kleur, vorm, afmeting tot tafelpoot. In 6 eenvoudige stappen. Ga jij voor een Arpa Fenix, Fenix tafel of Eiken houten tafel. Als je hulp kunt gebruiken bij het samenstellen van jouw unieke eetkamertafel, helpen onze stylisten je graag in onze showroom. Of experimenteer er op los in onze online configurator. 

Arpa Fenix tafel

Extreem mat, egaal, waterafstotend en krasbestendige tafelbladen: dat zijn de Arpa Fenix tafels. De tafelbladen zijn voorzien van een nanotech coating en reflecteren niet. De Arpa Fenix eetkamertafel is gemakkelijk te reinigen en kleine krasjes zijn te herstellen met een wondersponsje. Op het oppervlak van het tafelblad zijn geen vingerafdrukken te zien, extra fijn met kinderen in huis. 

Rechthoekig, rond, ovaal, organisch of Deens Ovale tafels

Onze Arpa Fenix tafelbladen zijn in veel verschillende vormen verkrijgbaar. Met ons Mix & Match concept stel jij zelf jouw unieke tafel samen in 6 eenvoudige stappen. Je kunt kiezen uit rechthoekig, rond, ovaal, organische of Deens ovale tafels.