Bekijk onze Tweede Leven collectie

Ontdek betaalbare en duurzame keuze eettafels. Bekijk onze collectiepagina van onze producten die een nieuwe kans verdienen. Klik verder voor meer informatie.

Bekijk de collectie

  • Korte levertijd

    Aangezien het product al gereed is, hoef je niet lang te wachten op jouw nieuwe aanwinst.

  • Hoge kortingen

    Deze meubels worden aangeboden met hoge kortingen tot wel 50%.

  • Duurzame keuze

    Draag bij aan duurzaamheid, omdat er geen nieuw materiaal nodig is.

Ontdek onze producten

Ontdek onze unieke Tweede Leven producten: stijlvolle eettafels met een verhaal. Of ze nu in de showroom hebben gestaan of lichte schade hebben opgelopen tijdens productie of transport, deze tafels bieden een toevoeging aan je interieur tegen een hoge korting.

Waarom kiezen voor een product uit de Tweede Leven collectie? Naast de goedkopere prijs draag je ook bij aan duurzaamheid door een bestaande eettafel een nieuw leven te geven. Dit past bij onze inzet voor een milieubewuste aanpak.

Trees for All

Bij elke aankoop van onze showroommodellen doneren wij 50 euro aan Trees for All, een goed doel dat bomen plant voor een duurzame toekomst. Hiermee ondersteunen we wereldwijde herbebossingsinspanningen en behouden we natuurlijke ecosystemen.

Lees meer op onze blog

Inspiratie op doen?

Bekijk de prachtige interieurs met tafels van Tables by TIM en laat je inspireren door de schitterende kleurencombinaties!

Laat je inspireren