✔ Stel je eigen tafel samen 

 Meer dan 200 kleuren 

 ✔ Gratis samplebox

De perfecte vorm tafel voor jou

Van Deens ovaal, rond, organisch tot rechthoekig, creëer nu jouw design tafel op maat! 

✔ 7 verschillende vormen
✔ Tafel kun je op maat samenstellen
✔ Kleur, afmeting tot tafelpoten
✔ Gratis samples van onze materialen

Bestel gratis samples

Welke vorm past het beste bij jou?

Configureer jouw tafel

Laat je inspireren, meer dan 25.000 combinaties

✔ Stel je eigen tafel samen 

 Meer dan 200 kleuren 

 ✔ Gratis samplebox

Deens ovale tafel

Overweeg je een ovale eettafel? Als je verzekerd wilt zijn van genoeg ruimte aan tafel, is de Deens ovale tafel super geschikt. Onze Deens Ovale tafels zijn tot wel 3 meter te bestellen, waardoor je met een groot gezelschap aan tafel kunt schuiven. De Deens ovale tafel stel je zelf samen, van kleur tot materiaal en afmetingen tot aan de tafelpoten. Bij Tables by TIM maken we je ovale eettafel op maat! Zo ben jij gegarandeerd van een ovale tafel die matcht met de rest van je interieur. Gegarandeerd maatwerk. 

Rechthoekig, rond, ovaal, organisch of Deens ovale tafels

Als je jouw houten tafel op maat gaat samenstellen, heb je bij Tables by TIM de keuze uit verschillende vormen: rechthoekig, rond, hoekig ovaal, plat ovaal, organisch of heeft jouw voorkeur juist Deens ovale tafels? Of je nu kiest voor een organische vorm of rechthoekige tafel: Wij zorgen voor maatwerk van jouw houten design eetkamertafel. Bij een ronde, ovale en organische tafel schuif je gemakkelijk meer stoelen aan door het ontbreken van de rechthoekige vormen. We adviseren je dus om na te denken over hoeveel stoelen je aan zou willen schuiven. 

Organische vorm tafel

Ben je op zoek naar een originele tafel die je niet in ieder interieur ziet staan? Misschien heb je je oog laten vallen op de trend van het moment: de organische vorm. Met organische tafelbladen steel je zéker de show. De vriendelijke vormen zorgen voor een speels geheel in het interieur. Organische tafels matchen goed met iedere stijl interieur. De organische tafel Charlie is geschikt voor een groot gezelschap en is tot wel 3 meter te bestellen. De organische tafel Bobbi heeft wat weg van een ronde eetkamertafel, maar dan met organische vormen.